Buurtmaaltijden

Risorsa 7bm


Over ons

Bij BuurtMaaltijden zijn we op een missie om de samenleving gezonder te maken. Wij bestaan uit een groep gedreven mensen die willen bewijzen dat het gezonder, duurzamer en inclusiever kan. Zonder dat je concessies hoeft te doen.

De oprichting

Op 24 september zijn wij de pilot gestart. In samenwerking met ZiZo zijn wij in Utrecht, gezonde en vegetarische maaltijden warm aan huis gaan bezorgen. 

Wij maken duurzame en gezonde voeding toegankelijk. Wij hebben de ambitie om een duurzame organisatie te creëren, waarbij de balans tussen de winst en de lange termijn impact bijdraagt aan een duurzame samenleving. 

Deze ambitie vertaalt zich in onze missie: Bij BuurtMaaltijden zijn wij op een missie om de samenleving gezonder en inclusiever te maken. 

De tweede fase

In de eerste fase hebben wij erg veel geleerd. Dankzij de feedback van alle klanten, maar ook door gewoon aan de slag te gaan, hebben wij veel lessen geleerd. 

Deze lessen vertalen zich naar een nieuwe fase. Daarbij kiezen wij ervoor om gekoelde maaltijden te gaan leveren, passend bij ieders leefstijl. Op deze manier kunnen wij ons product nog beter afstemmen op jouw behoeften én we hoeven niet in te leveren op onze kernwaarden. 

Vacatures

Marketing stagiair

Heb jij de ambitie om tijdens je stage hét verschil te maken? En bij te dragen aan een duurzamere wereld? Volg jij een commerciële studie? Zoek jij een passende stage waarbij je veel praktische werkervaring opdoet als aanvulling op je studie? Dan zit je bij BuurtMaaltijden op het juiste adres!