De gerechten

De week van 7 februari

Indiase andijviestamppot

Ingrediënten: 

Aardappelen; rode en witte ui; knoflook; garam masala, kikkererwten; andijvie; plantaardig gehakt; cashewnoten; soja-yoghurt; mango chutney; peterselie; cherrytomaten.

 

 

Allergenen: 

Gluten; soja; noten.

Pittige Pindacurry

Ingrediënten: 

Zilvervliesrijst; flespompoen; rode paprika; tofu; pindakaas; tomatenpuree; kokosmelk; koriander; rode ui; knoflook; verse gember; rode peper; kerriepoeder; tijm; lente ui; curry; sambal; vegan groentebouillon; limoen; zout; steranijs.  

 

Allergenen: 

Selderij; mosterd; soja; pinda.

vietnamese style 'meat'balls

Ingrediënten:

Tofu; rode peper; koriander; basilicum; citroengras; sesamzaad; tomatenpuree; srirachsaus; knoflookpoeder; sojasaus; ahornsiroop; tomatenketchup; rijstnoodles; winterpeen; lente ui; aspergebrocolli; limoen; pinda’s; zout; boekweitmeel; rode paprika. 

 

Allergenen: 

Soja; sesam; gluten; pinda. 

De week van 14 februari

Rendang van spitskool

Ingrediënten:

Spitskool; rijst; citroengras; knoflook; sjalot; rode peper; kerriepoeder; koriander; limoenblad; sojasaus; sambal oelek; ketjap manis; kokosroom; cashewnoten; zout.

 

 

Allergenen:

Selderij; mosterd; soja; gluten; noten.

SPaghettie bolognese

Ingrediënten:

Volkoren spaghetti; groene linzen; ui; knoflook; tomaten; wortel; rode paprika; champignons; zongedroogde tomaten; groentebouillon; laurier; oregano; basilicum. 

 

 

Allergenen:

Gluten, Selderij. 

Quinoa-Edamamesalade

Ingrediënten:

Quinoa; aspergebrocolli; rode peper; edamamebonen; gojibessen; ananas; rode paprika; sesamzaad; granaatappel; gedroogde cranberries; cashewnoten; limoen; ahornsiroop; sojasaus; gemengde zaden; chilivlokken.

Allergenen:

Noten; soja; gluten; sesam. 

De week van 21 februari

LEntil dal

Ingrediënten:

Rode linzen; tofu; rijst; tomaat; vegan room; sojasaus; groene peper; verse gember; ui; venkelzaad; kaneel; mosterdzaad; chilipoeder; kurkuma; fenergriek; koriander; komijn; garam masala; knoflook; munt; lente-ui; zout.

 

 

 

 

Allergenen:

Soja; gluten; mosterd.

Chili sin Carne

Ingrediënten:

Rijst; rode ui; maïs; rode paprika; plantaardig gehakt; kidneybonen; zwarte bonen; tomaten; chipotle peper; rode wijnazijn; jalapeño-pepers; tomatenpuree; soja-yoghurt; sojasaus; chilivlokken; komijn, paprikapoeder; oregano; rode wijn; groentebouillon; cacaopoeder; laurier; ahornsiroop; limoen; koriander; rode peper; zout.

Allergenen:

Gluten; soja; selderij; sulfiet.

Stoofpotje van Jackfruit

Ingrediënten:

Jackfruit; aardappelpuree; ui; knoflook; venkel; rode paprika; wortel; zilveruitjes; kikkererwten; winter bockbier; appelstroop; tomatenpuree; tijm; rozemarijn; havermelk; soja-yoghurt; nootmuskaat; zwarte peper; lente ui. 

 

 

 

Allergenen:

Gluten; soja; lupine; noten (amandel).